Nieuwe dodelijke puzzels in gruwelijke horrorteasers Jigsaw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe dodelijke puzzels in gruwelijke horrorteasers Jigsaw

Nieuwe dodelijke puzzels in gruwelijke horrorteasers Jigsaw

|
|

Laatste update:

Nog maar een paar weken en dan draait Jigsaw in de bioscopen. Deze naargeestige teasers brengen je alvast in de stemming voor dit langverwachte horrorvervolg.

Seriemoordenaar

In Jigsaw wordt de politie geconfronteerd met een nieuwe reeks gruwelijke moorden. Het sadistische karakter van de moorden wijst in de richting van seriemoordenaar John ‘Jigsaw’ Kramer. Er is slechts één probleem: Kramer is al tien jaar dood! Is er een volgeling van Jigsaw aan het werk of is Kramer uit het graf herrezen? Voor de slachtoffers kan het antwoord op deze vraag wel eens te laat komen…

Hooischuur

Gisteren verschenen twee nieuwe spots die alvast een gruwelijk voorproefje geven van wat dit achtste (!) Saw-vervolg in petto heeft. In de eerste teaser moeten een aantal gevangenen zien te ontsnappen uit een hooischuur vol booby traps. “No, that’s not creepy at all”, probeert een van de slachtoffers zichzelf wijs te maken.

In de tweede teaser keren we terug naar de hooischuur, maar ook zien we enkele andere dodelijke vallen die maar het werk kunnen zijn van één man. Ondertussen zit de politie met de handen in het haar en begint de tijd de dringen voor de slachtoffers van de inventieve seriemoordenaar.

Jigsaw draait vanaf 26 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder