Kaj Gorgels en Monica Geuze presenteren nieuwe versie Temptation Island

Door Redactie
Kaj Gorgels, Monica Geuze, Temptation Island

Kaj Gorgels laat voor het nieuwe én vernieuwde seizoen van Temptation Island Yolanthe Cabau thuis en slaat dit keer de handen ineen met Monica Geuze. De twee zijn momenteel al in Italië voor de opnames.

We wisten al dat de Videoland-editie van Temptation Island er iets anders ging uitzien dan de reguliere reeks. Dit keer draait het - geheel naar de Amerikaanse editie - niet om het feit of de koppels de verleidingen weten te weerstaan, maar juist om de vraag of zij wel met de ware zijn! 

Persoonlijke groei

Normaal maken koppels duidelijke afspraken over wat wél en niet mag (zoals een bed delen met een vrijgezel, zoenen of seks hebben), maar bij deze editie wordt er van de koppels gevraagd om elkaar voor een periode los te laten. Door zich als 'vrijgezel' tussen de serieuze singles te bewegen, komen de mannen en vrouwen erachter of ze met de juiste partner zijn én of ze zelf wel de ideale geliefde zijn. Wie weet dat ze net als in de Amerikaanse editie wel schrikken van hun eigen tekortkomingen in hun relatie.

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!