De opnames van Kees & Co seizoen 2 gaan binnenkort van start, en jij kunt er bij zijn!

Veronica Superguide logo
De opnames van Kees & Co seizoen 2 gaan binnenkort van start, en jij kunt er bij zijn!

Opnames Kees & Co seizoen 2 bijwonen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het tweede seizoen van de populaire comedyserie Kees & Co wordt binnenkort opgenomen. De acteurs zijn er klaar voor, maar… zoeken nog wel een livepubliek! Als je snel bent kun je de opnames bijwonen.

In het tweede seizoen van Kees & Co veranderen er een paar dingen. Chantal Janzen heeft aangegeven te stoppen met de serie, omdat ze het te druk heeft. Gelukkig wordt ze vervangen door de ervaren (en supergrappige) Tina de Bruin, zo schreven we al eerder vandaag.

De opnameavonden vinden plaats in Hilversum, op 31 oktober, 7 november en 14 november. Op zo’n avond ben je ongeveer twee uur onder de pannen, voor €10,- per persoon (€12,50 voor een mindervalidenticket, incl. begeleider).

Kees & Co: live

Meer informatie vind je op deze site, waar je de tickets ook meteen kunt bestellen! Het is een stuk goedkoper dan een show van Simone Kleinsma in het theater!

Wanneer het tweede seizoen van de comedyserie wordt uitgezonden is nog niet bekend. Vorig jaar vonden de opnames in dezelfde periode plaats, dus we gaan er voorzichtig van uit dat het maart 2020 wordt!

Foto: RTL/Valentina Vos

Lees verder