RTL onthult premièredatum nieuw seizoen Kees & Co

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL onthult premièredatum nieuw seizoen Kees & Co

RTL onthult premièredatum nieuw seizoen Kees & Co

|
|

Laatste update:

Na twaalf jaar keert Kees & Co terug op de buis. En vandaag maakte RTL de premièredatum van deze comedy-comeback bekend!

Spanje

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het dan toch bijna echt zover: de comeback van de sitcomklassieker Kees & Co. In de herfst van vorig jaar onthulde RTL dat de reeks een negende seizoen zou krijgen. Hierin keert Kees na een lang verblijf in Spanje terug in Nederland. In haar afwezigheid is echter wel het een en ander veranderd: zo komt ze er al snel achter dat haar zoon Rudie haar hele huishouden heeft overgenomen. En hij is niet alleen!

Prettig gestoord

Natuurlijk zal de hoofdrol van Kees opnieuw gespeeld worden door Simone Kleinsma. Maar er is ook ruimte voor nieuwe gezichten. Zo zal Coosje, de schoondochter van Kees, gespeeld worden door niemand minder dan Chantal Janzen. Tibor Lukács (Divorce) tekende voor de rol van zoonlief Rudie. Lizzy van Vleuten en Maurits van Brakel maken hun debuut als de inwonende tienerkinderen van Coosje. Kortom, genoeg prettig gestoorde personages om een nieuw seizoen mee te maken!

Kees & Co is vanaf 30 maart 2019 in zijn geheel te zien bij Videoland en wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.

Lees verder