Vin Diesel

Veronica Superguide logo
Vin Diesel

Opnames Fast & Furious 9 stopgezet na ernstig ongeluk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een maand geleden begonnen de opnames van het 9e deel van Fast & Furious, maar deze zijn momenteel stilgelegd na een ernstig ongeluk. Een van de stuntmannen raakte gewond aan zijn hoofd en is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht vanaf de Leavesden Studios in Londen, meldt The Hollywood Reporter.

Opnames gestaakt

“Er is een incident geweest met één van onze stuntmensen op de set van Fast 9 vandaag”, vertelt een woordvoerder van Universal Studios. “We hebben de opnames voor de rest van de dag gestaakt om met deze situatie om te gaan.” 

Gebroken veiligheidskabel

Het is niet duidelijk welke hoofdrolspelers aanwezig waren tijdens het ongeluk, maar volgens het roddelblad The Sun zag Vin Diesel alles gebeuren. Zij melden dat de stuntman van een balkon sprong en dat de veiligheidskabel waarmee hij moest blijven hangen brak. 

Naar verwachting gaan de opnames later deze week weer verder. De release van Fast & Furious 9 staat voor nu gepland op 21 mei 2020. De spin-off film Fast & Furious: Hobbs & Shaw draait vanaf 1 augustus in de bios. 

Lees verder