Eddie Redmayne in Fantastic Beasts 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eddie Redmayne in Fantastic Beasts 3

Yes: Opnames Fantastic Beasts 3 volgende week al van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het uitstellen van blockbusters als Fast & Furious 9 en A Quite Place Part II konden we wel een opsteker gebruiken. Gelukkig gaan komende maandag de opnames van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 van start. Dat schrijft Justin Kroll, reporter bij Variety, op zijn persoonlijke Twitter-account. Nu het coronavirus om zich heen slaat, moeten we natuurlijk een flinke slag om de arm houden. Maar de medewerkers van het Hollywood-vakblad zijn over het algemeen prima geïnformeerd over dit soort nieuwtjes!

Trend

Ondanks dat Warner Bros. nogal ingaat tegen de trend door middenin de coronacrisis de opnames te starten, is de beslissing ook weer niet helemaal onlogisch. De opnames van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 hadden namelijk eigenlijk in de zomer van vorig jaar plaats moeten vinden. Er is dus genoeg werk aan de winkel!

Harry Potter

Er is nog weinig bekend over de plot van van deze nieuwste spin-off van Harry Potter. En het kan nog wel even duren voordat daar verandering in komt. Als alles volgens plan verloopt, draait Fantastic Beasts 3 namelijk pas vanaf 12 november 2021 in de bioscopen!

Lees verder