Wie is de sterkste held uit het Marvel Cinematic Universe?

Veronica Superguide logo
Wie is de sterkste held uit het Marvel Cinematic Universe?

Hollywood-kopstukken: "opnames Marvel-films en blockbusters pas in 2021"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De LA Times besloot een aantal grote Hollywood-hotshots te vragen naar hun verwachtingen omtrent aankomende blockbusters. Helaas zijn zij best wel somber gestemd… Eigenlijk denken ze allemaal dat de grootste producties, de zogenoemde blockbusters, pas in 2021 weer kunnen starten met hun opnames. Daaronder scharen zij natuurlijk onder meer de Marvel-films.

"Blockbusters lopen nóg meer vertraging op"

De LA Times besloot dus een aantal producenten, regisseurs en acteurs te vragen naar hun visie op de gevolgen van de coronacrisis op de filmwereld. Over het algemeen menen zij dat kleinere producties veel sneller weer sneller in productie kunnen gaan, dan grote blockbusters. Wat heet: zij denken dat die films nog veel meer vertraging zullen oplopen dan nu wordt verwacht.

"Voor 2021 geen enkele opname van Marvel-films"

Een van de mensen die geïnterviewd werd, is producent Jason Blum. Hij meent dat we voor 2021 geen enkele opname voor een Marvel-film of andere grote, dure film zullen zien. Alleen kleine indie-producties kunnen mogelijk eerder hervat worden… Scenarioschrijver Akiva Goldsman deelt die mening. Hij noemt de kleinschalige horrortitel Shut In als voorbeeld, omdat deze film zich afspeelt op één locatie. Ook dan zijn er echter nog altijd protocollen nodig, die de cast en crew net zo veilig houden als dat zij voor de coronacrisis zouden zijn geweest.

"Iedereen 2 weken van tevoren in quarantaine"

Sophia Takal geeft een voorzet voor zo’n mogelijk coronaprotocol! Deze regisseur geeft aan dat het best zou kunnen werken als iedereen twee weken voorafgaand aan de productie in quarantaine is gegaan. Dat lijkt haar echter niet per se heel realistisch… Shang-Chi-acteur Simu Liu voelt zich sowieso nog niet comfortabel genoeg om aan het werk te gaan. Hij zou het liefst wachten tot er een vaccin is of tot de coronacrisis onder controle is. Mede omdat hij zijn verantwoordelijkheid wil nemen ten opzichte van mensen die wel echt in vitale beroepen werken.

Tja, als we bovenstaande reacties zo op een rijtje zetten, zijn we eigenlijk bang dat de filmwereld inderdaad nog wel een poosje stil zal liggen... Zodra er weer iets verschoven wordt, zoals laatst in MCU Phase 4, vertellen we je dat echter natuurlijk meteen!

Lees verder