Love is Blind op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love is Blind op Netflix

Huh? Opnames Love Is Blind vonden heel lang geleden plaats

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een groot deel van de Netflix-abonnees is helemaal in de ban van realityshow Love Is Blind. Eerder maakte de streamingdienst bekend dat er een reünie-aflevering komt, maar nu druppelt er ook ander nieuws naar buiten. En... dat is toch een beetje opmerkelijk.

In Love is Blind gaan singles met elkaar op een letterlijke blind date. Ze kunnen elkaar namelijk niet zien, maar alleen horen. Pas wanneer ze besluiten te trouwen mogen ze elkaar écht zien. Deze heerlijke mix tussen The Bachelor en 'onze eigen' tv-hit Married At First Sightmét een lekkere twist ging hartstikke viral. Maar Netflix had het blijkbaar allemaal al érg lang op de plank liggen.

Opnames

Kandidate Amber, inmiddels blond, verklapt tegenover Entertainment Tonight dat de opnames van Love is Blind al héél lang geleden plaatsvonden. Zo'n - houd je vast - anderhalf jaar geleden! Huh? Hoe dan? "Ik was eerlijk gezegd vergeten dat de finale eraan zat te komen", zegt Amber. En daar kunnen we ons alles bij voorstellen.

Reünie

Amber en Barnett blikken in het filmpje terug op de finale-aflevering die inmiddels ook op Netflix staat, maar gelukkig willen ze ook alvast wat zeggen over de reünie. Ze houden het érg spannend en mysterieus: "De reünie wordt heel... bijzonder." Nou, of ze gelijk hebben, moet nog blijken, maar we zijn wel superbenieuwd. De reünie-aflevering van Love Is Blind staat vanaf 5 maart op Netflix.

Lees verder