Sam Heughan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sam Heughan

Ophef: Outlander-acteur op vakantie naar Hawaï ondanks coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Outlander-ster Sam Heughan krijgt de volle laag omdat hij vakantie viert op Hawaï. Toen de acteur hoorde dat het tv-festival Paleyfest - waar hij de serie zou promoten - niet doorging, boekte hij een vakantie naar het tropische eiland. Fans snappen zijn beslissing niet nu er een pandemie heerst.

Niet het moment voor vakantie

"Dus je hebt dat geboekt terwijl je wist dat er een groeiende pandemie was? Dat is niet oké. Mensen sterven, zitten in quarantaine, velen hebben hun baan verloren. Dit is ernstig, kerel", klinkt het van een fan op Twitter. Terwijl iedereen zoveel mogelijk thuiszit en vooral afstand moet houden, stapt de acteur in het vliegtuig voor een vakantie. Dat gaat er bij velen niet in.

Sam bijt van zich af

In Hawaï heerst vanaf 17 maart een oproep om niet voor vakantie naar het eiland te komen. Volgers van Sam snappen niet dat hij dan alsnog het vliegtuig instapte. De acteur reageert gepikeerd op alle ophef: "Niet dat ik dit hoef uit te leggen, maar ik was in Amerika voor meerdere projecten. Ik heb na een jaar werken een vakantie geboekt. Ik isoleer me en keer als het veilig is terug naar huis. Ik hoop dat jij ook in veiligheid bent, maar ontvolg me alsjeblieft."

Heb jij heel seizoen 5 van Outlander al gezien? Blik samen met ons terug op de 7 beste Outlander-afleveringen ooit!

Lees verder