OP zoek naar Maria

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OP zoek naar Maria

Op zoek naar... na 10 jaar terug op tv: ‘Gewaagde keuze’

|
|

Laatste update:

Hoera! Na een veeeeeeeeel te lange afwezigheid keert de talentenjacht Op zoek naar… vandaag terug op televisie. Na Zorro, Evita, Mary Poppins gaat Frits Sissing nu op zoek naar Maria uit The Sound of Music. Jurylid Jamai heeft er zin in, maar geeft eerlijk toe wel verrast te zijn!

Op zoek naar... Maria uit The Sound of Music

Eerdere seizoenen van Op zoek naar… stonden onder meer in het teken van Zorro, Evita en Mary Poppins. Voelt dat lang geleden? Dat klopt! De talentenjacht is namelijk al tien jaar van de buis. Gelukkig keert het programma vanavond echter terug. In dit seizoen van Op zoek naar… gaat Frits Sissing op zoek naar Maria uit The Sound of Music.

Jamai was blij (verrast)

Een van de juryleden in Op zoek naar Maria is Idols-winnaar Jamai Loman, die zelf bijvoorbeeld te zien was in Les Misérables. Hij vertelt RTL Boulevard dat hij heel blij was dat het programma terugkomt. Hij was echter ook verrast: “Het is nogal gewaagd om in deze tijd op zoek te gaan naar een hoofdrol [in een musical], die dan uiteindelijk ergens dit jaar gespeeld moet gaan worden.” 

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

“Bijna vergeten dat het zo’n succes is geweest"

Ook oud-winnaar (en papa to be) Tommie Christian was “positief verrast”. “Je zou bijna vergeten dat het zo’n succesvolle reeks is geweest”, aldus de voormalig Zorro himself. Wij waren Op zoek naar… echter helemaal niet vergeten. Zodoende kijken we ook enorm uit naar dit nieuwe seizoen, dat vanavond losbarst!

Op zoek naar Maria is vanaf vanavond wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Alvast even kennismaken met de 10 kandidaten? We stellen ze graag aan je voor!

Lees verder