Op Zoek Naar…-kijkers verbaasd: ‘Waarom geen Grease-nummers?’

Het duurde lang voordat we Grease-liedjes te horen kregen in de Op Zoek Naar…-finale. En toen het eindelijk zo ver was, bleek het om de Engelstalige nummers te gaan. Kijkers snappen er niets van!

Door Alie Sierkstra
op zoek naar grease finale finalisten

Sandy en Danny zijn vanavond gevonden! Het was tijd voor de grote finale van Op Zoek Naar... De zes finalisten zongen hun longen uit hun lijf. We hoorden de mooiste liedjes voorbijkomen. Opvallend genoeg waren dat in eerste instantie echter géén nummers uit Grease. Die kwamen pas na de eerste afvalronde aan bod... Alleen ging het toen om de Engelse versies. Veel kijkers snappen er niets van.

Tekst gaat verder onder de Tweets:

Gelukkig komt een oplettende kijker met een mogelijke verklaring:

De winnaars van Op Zoek Naar...

Tot slot dan nog de winnaars! Paul, Victor en Tristan streden in de finale voor de rol van de stoere Danny. Magtel, Danique en Dominique namen het tegen elkaar op voor de rol van brave Sandy. Wie de strijd wonnen? Tristan en Danique hebben Op Zoek Naar... gewonnen! Zij zullen binnenkort schitteren in de musical Grease.

Dit was de laatste aflevering van Op Zoek Naar… Er was de afgelopen weken ook flink wat aan te merken op het tv-programma. Daarbij moest vooral jurylid Marlijn Weerdenburg het ontgelden. Zo werd ze beticht van ‘onzin’ en ‘onnodig ongepaste opmerkingen’.