Dít zijn de finalisten van Op Zoek Naar...

Sandy en Danny zijn bijna gevonden! Vanavond was het tijd voor de halve finale van Op Zoek Naar... en daar zijn inmiddels zes finalisten uitgerold. Dít zijn de musicalsterren die gaan strijden om een plekje op de planken in Grease.

Op Zoek Naar

De musicalsterren hebben de longen uit hun lijf gezongen en de voeten kapot gedanst voor een plekje in de finale van Op Zoek Naar... Na een zenuwslopende (en volgens kijkers valse) sing-off, bleven er zes deelnemers over. In de sing-off stond Danique tegenover Aimée en Shay tegenover Paul. Helaas moesten Aimée en Shay gedag zeggen tegen het avontuur en zullen zij in ieder geval niet te zien zijn in Grease de Musical. 

Dit zijn de finalisten:

Wie nog steeds kans maken op dé rollen van hun leven? Paul, Victor en Tristan strijden in de finale voor de rol van de stoere Danny en Magtel, Danique en Dominique nemen het tegen elkaar op voor de rol van brave Sandy. Spannend!

Niveau

Het is heel begrijpelijk dat zo'n groots programma toch best spannend is. Op het podium klimmen om vol overgave hun versie van Greased Lightning te zingen is best een klus. Kijkers storen zich de afgelopen weken wel vaker aan verschillende aspecten van Op Zoek Naar..., maar nu leek het 'slechte niveau' de boventoon te voeren bij Twitterende kijkers. "Wie het ook wordt, tot nu toe is er niemand waarvoor ik een kaartje zou kopen", schrijft een kijker. Een ander merkt op dat de jury er constant naast lijkt te zitten: "Irriteer me ook aan de 'jury' die alles steeds maar geweldig vind."

De tekst gaat verder onder de tweets

Marlijn Weerdenburg

Op Zoek Naar... kreeg de afgelopen weken wel vaker wat kritiek te verduren en ook dat lag bij de jury. In het bijzonder bij jurylid Marlijn Weerdenburg. De ene keer praat ze volgens kijkers alleen maar over 'onzin' (want zang hoeft niet altijd helemaal zuiver te zijn) en de andere keer is het commentaar van Marlijn behoorlijk ongepast

De finale van Op Zoek Naar... is volgende week vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.