Ford v Ferrari Le Mans 66 Trailer 2 Christian Bale

Veronica Superguide logo
Ford v Ferrari Le Mans 66 Trailer 2 Christian Bale

Ook tweede trailer voor Ford v. Ferrari geeft vol gas

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Drie maanden geleden hadden we al een eerste trailer voor de racefilm Ford v Ferrari, en nu hebben we ook een tweede trailer die wederom het gaspedaal diep intrapt. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse auto-ontwerper (Matt Damon) en een Britse coureur (Christian Bale) die in 1966 de ondankbare taak kregen om het onverslaanbaar geachte Ferrari-team te snel af te zijn in de 24 uur van Le Mans.

Juichend ontvangen

Inmiddels is deze film van regisseur James Mangold (van topfilms als Copland, Walk The Line, The Wolverine en Logan) al in première gegaan op de filmfestivals van Telluride en Toronto, en de eerste reacties zijn juichend. Deze vette trailers zien er veelbelovend uit, en volgens critici die de film al gezien hebben maakt Ford v Ferrari deze hoge verwachtingen helemaal waar. Het lijkt er dus op dat dit de vetste racefilm wordt sinds Rush, die kraker met Chris Hemsworth en Daniel Brühl die we nu al een moderne klassieker mogen noemen.

Maar waarom heet deze film hier nou Le Mans '66?

Ford v Ferrari komt 14 november op volle snelheid de bioscopen insjezen. Even opletten: om onduidelijke redenen heet de film hier Le Mans '66. Alsof de marketingafdeling van Fox dacht dat een Franse autorace van 53 jaar geleden voor het Europees publiek interessanter zou klinken dan een rivaliteit tussen twee van 's werelds beroemdste automerken.

Lees verder