Onze Jongens In Miami

Veronica Superguide logo
Onze Jongens In Miami

Onze Jongens In Miami zéér binnenkort te streamen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vóór het coronavirus roet in het eten gooide was Onze Jongens In Miami een hit in de bioscopen. De avonturen van de strippende bouwvakkers verschijnen binnenkort op verschillende streamingservices: een stuk sneller dan je gewend bent!

In Onze Jongens In Miami trekken de knappe Jorrit (Jim Bakkum) en zijn kameraden Bas (Martijn Fischer) en Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami om daar een stripclub te openen. Het duo droomt van succes en gouden bergen, maar het pand dat ze gekocht hebben staat op instorten. Daarnaast wordt Jorrit verliefd op een mysterieuze danseres (Eva van de Wijdeven) die hem totaal inpalmt.

Onze Jongens In Miami was nog met een succesvolle bioscooprun bezig toen de filmhuizen werden gesloten door het coronavirus. Aangezien de bioscopen nog wel even gesloten blijven, besloot Dutch Filmworks om Onze Jongens In Miami alvast digitaal aan te bieden.

Onze Jongens In Miami

Onze Jongens In Miami is vanaf 1 mei te zien via Pathé Thuis, KPN, Ziggo en iTunes. De kritieken op de film waren niet mals, maar Jim Bakkum trok zich daar niet zo veel van aan. Het is een film voor de fans, die wel houden van wat opwindende dansmoves en strakke lijven.

Lees verder