Ontsteltenis bij kijkers The Floor om vloekende kandidaat

Het leek even appeltje-eitje voor commercieel directeur Gerard bij The Floor. Hij vloog door de categorieën heen, maar bij Nederlandse politici kreeg hij ineens een blackout. En toen bleek hij ook heel veel verstand van scheldwoorden te hebben. Maar dat was dan weer niet de categorie.

Gerard verliest bij The Floor

Kijkers wisten niet wat ze van het nieuwe RTL-spelprogramma The Floor moesten vinden en veel mensen vonden het maar traag. Maar vanavond werd het ineens even bloedstollend spannend. Commercieel directeur Gerard versloeg vrij simpel twee kandidaten achter elkaar en de categorie 'Nederlandse politici' moest toch ook geen probleem zijn. Maar z'n tegenstander luisterde vaak naar BNR, dus die wist er ook veel van. Althans dat zei hij.

Je hebt toch niets aan BNR

Misschien heb je ook niet zoveel aan een radiozender als BNR als je foto's van bekende politici moet herkennen. Nou, niet misschien, je hebt er werkelijk niets aan bleek vanavond. Want ondernemer Jeroen wist zelfs hele bekende politici niet te herkennen. En daardoor had hij al snel nog maar 1 seconde over, omdat hij nog net Geert Wilders wist herkennen. Geen probleem dus voor Gerard, die meer dan dertig seconden voorliep en daarvoor alles wist. Maar toen kwam er een blackout. Gevolgd door een scheldkannonande.

G*dverk*t

Het was vanavond helaas geen categorie, want anders had de keurige Gerard absoluut geen moeite gehad met een lijst met scheldwoorden. Want hij zag zijn hele voorsprong verdwijnen toen hij niet op politici als Gerdi Verbeet en Pieter Omtzigt kon komen. En toen werd Gerard een beetje boos. Nou ja, een beetje boos? Als er iemand elk scheldwoord had moeten wegpiepen, dan had die waarschijnlijk een muisarm er aan overgehouden. De Slimste Mens was er niets bij. En kijkers hadden er wat moeite mee. Hoewel sommige kijkers ook wel begrip konden opbrengen voor zijn frustratie.

The Floor zie je elke zondag net na 20.00 uur bij RTL 4.