Fidan en Renze, De VoorAvond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fidan en Renze, De VoorAvond

'Ontslagen' Renze Klamer laat weer van zich horen

|
|

Laatste update:

Begin juni kregen Renze Klamer en zijn tv-collega Fidan Ekiz het nieuws dat ze noodgedwongen moesten stoppen met De Vooravond. Voor Renze kwam dat als een klap, zo blikt hij nu terug.

Hij zag zijn naderende vertrek bij De Vooravond zeker niet aankomen.

Van de schrik bekomen

Renze deelt nu op zijn Instagram Stories de laatste zonnige foto die hij nam voordat hij het nare bericht kreeg. "Dit was twee uur voordat ik het hoorde", schrijft de tv-presentator erbij. "Ja, dat was wel even een klap. Moest er even van bijkomen." Gelukkig is hij inmiddels over de ergste schrik heen. "Heb gelukkig een lieve vriendin en veel fijne mensen om me heen plus duizenden steunberichten, dat hielp. Voel mij nu weer goed."

Comeback van Laat op Vrijdag?

Toch vindt hij het nog steeds jammer dat niet hij, maar Sophie Hilbrand en Khalid Kasem straks een vernieuwde versie van De Vooravond presenteren. "Ik ga het ook missen. Ik ga zeker weer wat maken. Zodra daar iets over bekend is, laat ik het uiteraard weten." Fans hopen stiekem dat hij hiermee doelt op een comeback van Laat op Vrijdag. Dat sluit hij niet uit: "Leuk dat meerderen van jullie hierover beginnen. Wie weet!" 

Wanneer de vernieuwde versie van De Vooravond (zonder De Minuut Van Ruud) van start gaat, is vooralsnog niet bekend. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder