• The Masked Singer

Onthulling: Déze rapper was De Krab in The Masked Singer

De Krab bij The Masked Singer bleek een hele bekende rapper

Ja, eigenlijk was het niet zo heel moeilijk. De Krab in The Masked Singer was in elk geval een rapper. Maar welke rapper? Nou, déze!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Op social media wist iedereen het bij het eerste optreden eigenlijk al en eerlijk gezegd: wij ook. Maar toch was het nog best even lastig, omdat we van deze aflevering niet echt veel wijzer werden. Nou ja, nadat De Krab z'n hoofdbedekking verwijderde waren de hints natuurlijk wel weer heel simpel! Dat het een rapper was wisten alle panelleden wel, maar welke precies? Uiteindelijk hadden drie van hen het goed.

De hints

De Krab bruiste van de energie, leerden we tijdens z'n eerste optreden. Ook maakte hij nummers voor andere artiesten en had hij meer dan driehonderdduizend volgers op social media. Vandaag kwam daar bij dat die in een ver verleden in Duitsland had opgetreden en ook hij was bij de Toppers geweest. Ook zagen we in het filmpje het woord IJssel, de Duitse vlag en z'n wederhelft zou er tip top uitzien. De juiste hints waren 'IJssel', 'Duitsland' en 'Spin'.

Ronnie Flex als De Krab bij The Masked Singer
© RTL

Carpoolen met je vrouw

En ja hoor, De Krab was natuurlijk Ronnie Flex. Het leuke daaraan was dat zijn vrouw Demi vanavond ook te zien was, met haar vader Ronald de Boer als de twee draken in het gastoptreden. Dat was makkelijk lekker makkelijk qua vervoer. Iets wat Ruben Nicolai ook opmerkte.

Oh ja, natuurlijk!

Dan de wijsheid achteraf. De hints. Het bord IJssel wees op Capelle aan de IJssel waar Ronnie is opgegroeid en nog altijd woont met zijn lieftallige vrouw Demi. Op haar sloeg ook de boerenkaas die we voorbij zagen komen in de eerste aflevering. Omdat ze De Boer heet. Juist, appeltje-eitje. De sushi in hetzelfde filmpje sloeg op zijn dochter Nori, wat ook de naam is van de bladen rondom sushi.

Andere hints waren een stuk duidelijker. D&D dat in het zand stond geschreven sloeg op Drank & Drugs, de megahit die Ronnie had met Lil Kleine. Daar ging ook de hint naar Duitsland over. Want onder de titel Stoff und Schnapps hadden ze met dat nummer namelijk ook een hit in Duitsland. Spin sloeg dan weer op de film Spider-man: Into the Spider-Verse, waarin Ronnie de stem van Miles Morales insprak. En verder wezen 'Energie' en 'Fan' naar hits die Ronnie ook had.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4.