• The Masked Singer

Onthulling: Déze oud-voetballer was de draak in The Masked Singer

Het gastoptreden van De Draken in The Masked Singer

Bij een nieuw seizoen van The Masked Singer horen natuurlijk verrassende gastoptredens. En het eerste gastoptreden van 'De Draken' was weer een breinbreker. Dat een van de draken oud-speler van Nederlands elftal was wist het panel snel. Maar wie dan? En wie was het rode draakje?

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Het is altijd leuk om lekker snel antwoord te krijgen op de vraag wie er in de prachtige pakken in The Masked Singer zitten. Daarom zijn die gastoptredens zo fijn. Zo ook nu weer. En wat een entree! In een enorm drakenei op de tonen van Game of Thrones, waren we getuige van de geboorte van een rode en een blauwe draak. En al snel kwamen we er al achter de ene een mannetje is en de ander een vrouwtje. Mm..

De Hints

De hints wezen al snel op een voetballer. Want zingend op het podium zag je ze nooit. Maar de blauwe draak was wel gewend om op het hoogste niveau te presteren. De rode draak keek altijd toe vanaf de zijlijn. Ook zagen we het nummer zes voorbij komen. En de blauwe draak was in z'n nopjes. En de vraag heb je ooit in het Nederlands elftal gespeeld bleek een voltreffer. Want dat klopte. Was de rode draak dan een voetbalvrouw en getrouwd met de blauwe draak? Nee! Huh, maar was hun link dan?

Ronald en Demi de Boer in de drakenpakken
© RTL

Vader en dochter

Het bleek inderdaad geen voetbalvrouw, maar een voetbaldochter. De draken waren namelijk niemand minder dan oud-voetballer Ronald de Boer en zijn prachtige dochter Demi de Boer! En dat uit de hints best op te maken. Zo was '6' het rugnummer van Ronald bij Ajax en daarnaast heeft hij zes kinderen. Ook thuis heeft hij dus niet stil gezeten.

Zelf in de spotlight

De andere hints rondom Demi waren ook duidelijk verklaarbaar. Zo sloeg de opmerking over 'steeds meer in de spotlight' op haar nieuwe Videolandserie met liefje Ronnie Flex. Hé, hadden we die niet ook geraden in een ander pak? De serie Ronnie De Familie Flex is nu te streamen via Videoland. Ook had ze een groot ei vast met de letter R, die wijst op haar dochter Remi.

Voor het goede doel

Tenslotte wilde Ronald nog vertellen waarom ze meededen aan de show. En het was een mooie reden: de opbrengsten komen ten goede aan Spieren voor Spieren. Ronald is samen met zijn broer Frank beschermheer van het goede doel dat al sinds 1998 geld inzamelt voor kinderen met een spierziekte.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4.