Beste Zangers Floor Jansen Henk Poort

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beste Zangers Floor Jansen Henk Poort

OMG: er komt een liveshow van Beste Zangers!

|
|

Laatste update:

Yes! Binnenkort kun je Beste Zangers zelf bijwonen: er komt een liveshow in Ahoy Rotterdam! Onder andere Glennis Grace en Davina Michelle treden op. 

De Beste Zangers line-up

Beste Zangers is al jarenlang een succes en nu, na het succesvolle laatste seizoen met Floor Jansen en Henk Poort, komt er een liveshow aan met Trijntje Oosterhuis, Julia Zahra, Glennis Grace en Davina Michelle. Een aantal deelnemers van het afgelopen seizoen doet eveneens mee: Floor Jansen, Henk Poort (die ook samen op tournee gaan), Emma Heester en Rolf Sanchez. De Beste Zangers liveshow is op 23 mei en de kaartverkoop begint vrijdag 25 oktober.

Het grote succes

Dit jaar was het programma Beste Zangers genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, maar die is naar Chateau Meiland gegaan. Floor Jansen had nog nooit van de winnaar gehoord, maar wat ze wel weet is dat zij het grote succes van dit seizoen was! Verschillende artiesten scoorden grote hits met hun covers in Beste Zangers zoals Thomas Berge, Tino Martin en Davina Michelle. Dit zijn de 9 beste optredens van Beste Zangers 2019.

Lees verder