Bastiaan en Milou, Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bastiaan en Milou, Boer zoekt Vrouw

OMG: BzV-Bastiaan en Milou zijn nu vloggers!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na Samantha (Barbie) en haar vriendje Gerrit is Nederland nu weer een BN'er-vlogkoppeltje rijker: niemand minder dan Bastiaan en Milou uit Boer zoekt Vrouw hebben YouTube ontdekt!

Milou en Bastiaan hebben elkaar helemaal gevonden. Het kersverse koppeltje, dat zelfs al aan kinderen denkt, straalt van oor tot oor. Voor wie wil weten hoe het nu met hen gaat (na alle Boer zoekt Vrouw-heisa) is er goed nieuws: de twee ontpopten zich tot vloggers!

Infuencers

Elke zondag nemen Milou en Bastiaan je mee in hun dagelijks leven. Hoe gaat het eraan toe op het platteland? Kan de wereldse Milou een beetje aarden in Zeeland? En hoe gaat het met die schattige hond van Bastiaan, Luna? Dat en nog véél meer zie je dus in die liefdevolle vlogs. Er staan nu al twee afleveringen online en zondag kun je er dus weer eentje verwachten. Wat goed!

Bastiaan hartje Milou

En de twee vloggen niet voor Jan met de korte achternaam hoor. Hun eerst filmpje schoot al direct boven de honderdduizend kijkers. Best wel knap voor een beginnend YouTube-kanaal! Het ging trouwens sowieso al lekker met Bastiaan; die is tegenwoordig namelijk ook al een echte insta-influencer. Oftewel: ook al is het reguliere Boer zoekt Vrouw afgelopen, we zijn nog niet van deze twee af en dat is maar goed ook!

Lees verder