Boer Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Veronica Superguide logo
Boer Bastiaan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer zoekt Vrouw-Bastiaan heeft nieuwe passie gevonden: Instagram!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw vergaarde de afgelopen weken flink wat tv-bekendheid voor het oog van miljoenen kijkers, maar werkt nu ook aan zijn insta-fame! De Zeeuwse boer heeft het sociale medium hélemaal ontdekt.

Al eerder zagen we dat 'ie even heerlijk wat rust en ontspanning opzocht, maar zijn prille insta-profiel groeide de afgelopen dagen uit tot een gevarieerd account vol lieve foto's. Van zijn trouwe viervoeter Luna tot Bastiaan in zijn jongere jaren. Zei iemand daar 'influencer'?

Insta-game

Bastiaan timmert nu een paar weken aan de weg als insta-gebruiker en sprokkelde al een paar duizend volgers bij elkaar. Hij post niet alleen foto's, maar volgt uiteraard ook een stel anderen. Zo houdt Bastiaan de accounts van minister-president Rutte in de gaten en volgt hij ook D66-leider Rob Jetten. Verder konden ook (oud)BzV-deelnemers Annemiek, Jos, Tom, Steffi én Michelle rekenen op een follow. Uiteraard zien we liefje Milou óók in het rijtje staan. Daarover gesproken...

Bastiaan hartje Milou?

... Mogen we nog altijd spreken van zijn liefje? Ja, 99% zeker van wel. Het ziet er naar uit dat Bastiaan en Milou hun lange afstand-struggles uit de weg konden ruimen. Zo zagen we in een promo al dat de twee hand in hand aan kwamen lopen bij de Boer zoekt Vrouw-reünie van vanavond. En dat doe je in corona-tijd natuurlijk alléén maar als je een stelletje bent!

Boer zoekt Vrouw is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder