De cast van Onze Jongens in Miami

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Onze Jongens in Miami

OMG: bekijk hier de eerste trailer Onze Jongens in Miami

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Magic Mike's van de lage landen zijn weer terug! Jim Bakkum en Martijn Fischer gaan bioscoopbezoekersbegin volgend jaar weer een heet avondje geven en de eerste trailer voor Onze Jongens in Miami is nu uit!

Eind 2016 dropen de knappe klussers Jorrit (Jim Bakkum) en Bas (Martijn Fischer) al van het scherm dus dit vervolg laat eigenlijk al véél te lang op zich wachten. Nu is het dan ein-de-lijk zover: Onze Jongens in Miami draait vanaf januari 2020 in de bioscopen. 

Waar gaat Onze Jongens in Miami over? 

Tja, een overbodige vraag natuurlijk, je weet natuurlijk waar je deze film voor kijkt: ontblote bovenlichamen! Oké, toch benieuwd naar het verhaal? In Onze Jongens in Miami is Jorrit weer single en gaat hij samen met Bas een stripclub openen in Miami, of all places. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) mee naar de VS, samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Deze hete heren moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en... keiharde concurrentie ligt op de loer! 

De cast

De cast is natuurlijk weer om je vingers bij af te likken. Naast Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed spelen ook Eva van der Wijdeven, Matheu Hinzen (die van het Junior Eurovisie Songfestival!), Maaike Martens en Sanne Vogel (weer) een rol. Ook nu was de regie in handen van Johan Nijenhuis. 

Onze Jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscopen! Speciale Ladies Night-voorstellingen vinden een dagje eerder al plaats. 

Lees verder