Jim Bakkum gaat weer strippen in Onze Jongens in Miami

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim Bakkum gaat weer strippen in Onze Jongens in Miami

Jim Bakkum gaat weer strippen in Onze Jongens in Miami

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jahaa dames, van dit nieuws mogen jullie best spontaan een polonaise gaan doen, want de Nederlandse bioscoophit Onze Jongens krijgt een vervolg! Deze poldervariant op Magic Mike en The Full Monty zorgde eind 2016 en begin 2017 voor volle zalen door het hele land. Bijna 400.000 bezoekers kregen het in die winter warm van een gezelschap strippende heren onder leiding van een drooggetrainde Jim Bakkum.

“Moeder wat is het heet”

In januari 2020 kunnen we opnieuw middenin de winter “Moeder wat is het hier heet” roepen in de bioscopen, want dan komt Onze Jongens in Miami uit. Regisseur Johan Nijenhuis en distributeur Dutch FilmWorks hebben dit vandaag bekendgemaakt. Opnames gaan deze zomer plaatsvinden en de titel doet vermoeden dat dit vervolg zich net als de echte Magic Mike afspeelt in Florida.

Bijklussende klussers

In Onze Jongens speelde Jim Bakkum de rol van klusser Jorrit, die met een groep collega's besluit te gaan strippen als om wat bij te verdienen. In Onze Jongens in Miami is Jorrit weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Annelouise Verboon (Verliefd op Cuba) en Maarten Lebens (Toscaanse Bruiloft) schreven het script, Vincent Vianen doet opnieuw de choreografie en de productie is in handen van Ingmar Menning.

Lees verder