Olcay geeft update: ‘Ruud de Wild boekt vooruitgang’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay geeft update: ‘Ruud de Wild boekt vooruitgang’

Olcay geeft update: ‘Ruud de Wild boekt vooruitgang’

|
|

Laatste update:

Ruud de Wild werd onlangs opnieuw geopereerd. Na een aantal loodzware dagen, lijkt de geliefde radiomaker vooruitgang te boeken.

Vorige week maakte Ruud de Wild in zijn radioprogramma De Wild in de Middag bekend dat hij was gediagnosticeerd met darmkanker. De daaropvolgende operatie leek in eerste instantie succesvol verlopen, maar deze week moest de populaire dj opnieuw naar het ziekenhuis. Zijn geliefde Olcay Gulsen geeft nu een update over de gezondheid van Ruud.

Vooruitgang

Ik ben net terug uit het ziekenhuis, het gaat echt al een stukje beter met Ruud”, meldt Gulsen. “Hij moet nog wel een paar dagen blijven, maar hij boekt wel vooruitgang, dus hopen dat het zo blijft.” Het lijkt in ieder geval een goed teken dat Ruud de Wild alweer actief is op Instagram.

Hartverwarmend

Aan steunbetuigingen heeft Ruud de Wild in ieder geval geen gebrek. Onder zijn posts reageerden de afgelopen dagen onder meer Chantal Janzen, Leontine Borsato, Katja Schuurman en Bridget Maasland met hartverwarmende beterschapswensen. Hopelijk kan Ruud snel weer in goede gezondheid plaatsnemen achter zijn microfoon of schildersezel!

Lees verder