Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen faalt bij de internationale première van The Lion King

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Olcay Gulsen mocht voor RTL Boulevard naar Londen om daar de grote sterrencast van de live-action The Lion King te interviewen. Helaas voor Olcay werd zij compleet genegeerd en kwam ze gefaald terug in de studio.

Verkeerde plek

Er werden in de uitzending wel beelden van de première vertoond, maar Olcay was nergens te bekennen. De presentatrice vertelt: “Ik stond gewoon op een compleet verkeerde plek op de gele loper. Al het beeld van al de interviews die je nu gezien hebt, heb ik allemaal niet afgenomen.” Bij Disney is alles streng geregeld, dus ze mocht niet haar eigen plek uitkiezen, en blijkbaar vonden de sterren haar niet uitblinken tussen de andere 300 journalisten.

Beyoncé en Meghan

Voordat de cast arriveerde was Olcay nog razend enthousiast: “Ik stond er en ze hadden alles omgetoverd tot een natuurgebied. Ik ben bij veel premières geweest, maar dit was indrukwekkend. Ik dacht: dit wordt de dag van mijn leven, ik ga met Beyoncé spreken en met Meghan.” Daar kwam dus helemaal niks van in. 

Zonder resultaat

Dit was dus een duur reisje zonder enig resultaat. Het zit de laatste tijd sowieso niet mee voor Gulsen. Ze werd eerder uitgemaakt voor fatshamer en haar seksleven met Ruud de Wild werd ook tot in detail besproken. Hopelijk heeft ze bij Talpa meer succes. 

De eerste kijkers van de live-action The Lion King remake waren al laaiend enthousiast. Vanaf 17 juli draait de film in de bioscoop en kan je zelf oordelen. 

Lees verder