Ellen Pompeo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo

Oh nee! Videoland verwijdert Grey's Anatomy

|
|

Laatste update:

Het is al eens vaker gebeurd, maar dat maakt de klap niet minder groot. Videoland neemt binnenkort weer afscheid van seriefenomeen Grey's Anatomy. Dat wordt even lekker door-bingen de komende dagen!

Wanneer verdwijnt Grey's Anatomy van Videoland?

Meredith Grey en de andere iconische Grey Sloan Memorial Hospital-personages staan de hele maand juni nog op Videoland. Tot zover het goede nieuws... Nou, komt 'ie: Grey's Anatomy seizoen 1 tot en met 16 is nog te zien tot 3 juli 2021. Daarna is het - in ieder geval voorlopig - voorbij. RTL, moederbedrijf van Videoland, belooft tegenover het AD wel dat de serie terugkeert. Wanneer dat gebeurt, weten we helaas niet.

Waar kun je Grey's Anatomy wél zien?

Tot die tijd moeten we aan het binge-infuus... tenzij je Disney+ hebt! Sinds een aantal maanden kunnen we de serie ook daar volgen door de toevoeging van de categorie Star. Dus hup, op naar Disney+.

Seizoen 17

Het nieuwste, best wel heftige zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is nog niet te zien in Nederland, maar er is ook alvast een achttiende reeks aangekondigd. Bereid je maar alvast voor hoor, want seizoen 17 is geen kattenpis: niet alleen Jackson Avery-acteur Jesse Williams verlaat de iconische ziekenhuisserie; ook dit personage neemt de benen...

Grey's Anatomy staat op Disney+ en is nog tot 3 juli 2021 te zien op Videoland. Lees hier meer over onze favoriete momenten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder