• Hollywood
  • Netflix

Oh nee! Cobra Kai stopt na 6 seizoenen

Heel slecht nieuws voor Cobra Kai-fans (of liefhebbers van de oldschool Karate Kid-films), want de populaire spin-off stopt na zes seizoenen. Dat betekent dat we nu waarschijnlijk voor eens en altijd afscheid moeten nemen van de karateskills van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. 

Cobra Kai

In een spectaculaire video kondigt Netflix het zesde seizoen van de serie aan. Natuurlijk is het hartstikke fijn dat we nog getrakteerd worden op een nieuw seizoen (en de beelden wederom veel avontuur beloven), maar we moeten ook genoegen nemen met minder leuk nieuws. "Het grootste seizoen. Het laatste seizoen", is te zien in de korte video. Dat betekent dat het einde in zicht is voor de populaire karate-serie. 

De tekst gaat verder onder de video

Strijd gaat door in Cobra Kai

Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka) stonden meer dan dertig jaar geleden lijnrecht tegenover elkaar in hét gevecht van Karate Kid. De onderlinge strijd is nog lang niet gestreden, waardoor de spin-off verder gaat met de personages uit de populaire filmreeks. Hoewel de heren allebei volwassen zijn, lijken de streken van hun jeugd nog steeds niet uit hun systeem. 

YouTube

Cobra Kai begon in 2018 op YouTube Red. Omdat YouTube na twee seizoenen al genoeg had van eigen producties, werd de spin-off vrijwel meteen gecanceld. Netflix to the rescue, want de serie kreeg al snel een plekje in het grote aanbod van deze streamingdienst. Na zes seizoenen vindt Netflix het ook wel prima en besluit daarom Cobra Kai met het laatste seizoen af te sluiten. 

De eerste vijf seizoenen van Cobra Kai zijn te zien op Netflix.