Officieel: De Luizenmoeder krijgt een tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Officieel: De Luizenmoeder krijgt een tweede seizoen

Officieel: De Luizenmoeder krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Krijg je geen genoeg van juf Ank en de smoezelige directeur Anton van basisschool De Klimop? Dan is er goed nieuws: De Luizenmoeder is officieel verlengd met een tweede seizoen!

Zojuist plaatste de AVROTROS deze tweet, waarin een vervolg op de populaire serie wordt bevestigd!

De aankondiging komt niet als een verrassing: De Luizenmoeder verbrak de afgelopen paar weken record na record! De aflevering van afgelopen zondag werd door 3,5 miljoen mensen bekeken. Daarmee was de comedyserie het best bekeken programma op NPO3 van de afgelopen tien jaar.

Acteurs Henry van Loon (conciërge Volkert) en Ilse Warringa (juf Ank herself) vertelden deze week dat een tweede seizoen er wat hun betreft gewoon kwam. Eerder werd al bekend dat de populaire serie een Vlaamse versie krijgt. Het succes was wel onverwacht voor Van Loon. Volgens de acteur had men tijdens de opnames totáál niet het idee dat de serie zó aan zou slaan. 

De herkenbaarheid, de The Office-achtige toon en de kneuterigheid maken De Luizenmoeder voorlopig niet te stoppen! Al zijn er mensen die het proberen.

Warringa, die de serie met Diederik Ebbinge (Anton) en Eva Aben schrijft, deelde mee dat er zeker genoeg materiaal is voor een vervolgserie. Ze heeft de eerste drie afleveringen van het tweede seizoen De Luizenmoeder al in haar hoofd zitten.

Lees verder