Freek Vonk maakt kinky carrièremove: 'Beestachtige orgies'

Freek Vonk

Kinders, even jullie oogjes dichtknijpen hoor! Bioloog Freek Vonk is de held van menig kind, maar maakt nu ook iets waar hun ouders helemaal wild van worden: een eenmalig 18+ magazine vol stomende seksfeitjes!

De tv-ster, die laatst na lange tijd weer op reis ging voor opnames, maakt een kinky uitstapje. Hij brengt vandaag een glossy uit, 'Wilder van Freek'. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is het geen lief magazine waar je even rustig doorheen bladert...

Poepseks en beestachtige orgies

"Weet jij het favoriete standje van je collega’s? Zoenen dieren eigenlijk ook?", vraagt Freek zich af in zijn aankondiging op Insta. Hij duikt in de wetenschappelijke kant van seks in het dierenrijk. Het magazine gaat over "bizarre versiertrucs, poep- en plasseks, gekke snikkels, beestachtige orgies en nog veel meer…"

Schildpaddenseks 

Freek dropt alvast wat juicy onthullingen. "Seks tussen schildpadden gaat net zo tergend langzaam als je het voorstelt, maar geen trage tantraseks voor luiaards: in 5 seconden is de daad gedaan!" Maar eh... waarom komt Freek nu opeens met Fifty Shades of Schildpaddenseks? Nou, de mens kan er ook wat van leren, legt hij uit. "Via de sekscapades van dieren kunnen we veel ontdekken over het beest in onszelf!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.