Millie Bobby Brown in Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Millie Bobby Brown in Stranger Things

Sneak peek: Foto's van Stranger Things S4 opgedoken!

|
|

Laatste update:

Het vierde seizoen Stranger Things laat door het coronavirus behoorlijk lang op zich wachten, maar gelukkig is er goed nieuws. Eind vorige week doken er namelijk plots weer beelden op van de opnames, en die laten ons flink speculeren! 

De makers beloofden ons al dat de nieuwe afleveringen wat enger en duisterder zouden worden... en dat blijken geen loze woorden.

Wat doen ze daar?

De cast- en crewleden zijn namelijk voor de opnames van het vierde seizoen neergestreken op Hawkins Cemetry. Of de castleden daar zijn om lekker te spoken of omdat één van de hoofdrolspelers het leven heeft gelaten, is vooralsnog nog niet duidelijk. Fans weten het echter zeker: "Er gebeurt iets groots op deze begraafplaats." 

Bekijk hieronder de foto's!

Verwachtingen van seizoen 4

Helaas blijft het speculeren, zowel wat er gebeurt op de bovenstaande foto's als wat we van het aankomende vierde seizoen kunnen verwachten. We weten dat de nieuwe afleveringen nog wat enger en duisterder zullen worden dan we inmiddels gewend zijn. En dat merkte we direct in de allereerste teaser. We keerden terug naar het Hawkins-lab waar Eleven werd getraind op haar bovennatuurlijke krachten. Lees hier alles wat we weten over de vierde reeks.

Jammer genoeg weten we dus nog niet zeker wanneer Stranger Things seizoen vier op Netflix te zien is. Gelukkig is er tot die tijd alsnog genoeg te kijken op de streamingdienst: Dit zijn wat ons betreft bijvoorbeeld de beste series op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder