Eindelijk: Dit zijn de eerste beelden van Stranger Things 4!

Millie Bobby Brown in Stranger Things

Na ruim twee jaar wachten is er eindelijk goed nieuws voor fans van Stranger Things! Het officiële YouTube-kanaal van de Netflix-hit dropte vandaag de eerste beelden van Stranger Things 4.

In de spannende teaser zijn we terug in Hawkins-lab waar Eleven werd getraind op haar bovennatuurlijke krachten. Daar zijn meerdere kinderen die allemaal hetzelfde uiterlijk hebben als Eleven; geschoren hoofden en dezelfde kleding. Elevens ‘papa’ zegt iets heel bijzonders gepland te hebben voor de kinderen. Langzaam draait het beeld weg. “Eleven, are you listening?

Stranger Things 4 vertraging

Stranger Things seizoen 4 liep vertraging op door het coronavirus, maar 2021 wordt dan echt het jaar dat we terugkeren naar Hawkins. Een releasedate heeft Netflix nog niet gegeven, al was er wel een gerucht dat seizoen 4 in augustus uitkomt. We we sowieso zeker weten, is dat het grootste deel van de cast terugkeert. Sheriff Hopper trouwens ook!

Nieuwe acteurs in Stranger Things

En als klap op de vuurpijl is Robert Englund toegevoegd aan de cast van Stranger Things 4. Hij is ook een echt jaren 80-icoon want horrorfans herkennen hem natuurlijk als de acteur van Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street.

Ontdek hier alles dat we al weten over Stranger Things seizoen 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.