• Hollywood
  • Disney/Pixar
  • Star Wars
  • Talkshow

Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor reageert op Star Wars-rol van dochter

Ewan McGregor in Obi-Wan Kenobi

In een interview tijdens The Late Late Show with James Corden vertelt Ewan McGregor hoe het is om samen met zijn dochter te acteren in Obi-Wan Kenobi. Voor veel kijkers zal het snel voorbij zijn gegaan, maar wat blijkt: dochter Esther is naast haar vader te zien in aflevering twee van de Disney+-serie! Wat vindt papa daar precies van?

McGregor en McGregor

Obi-Wan komt net aan op de planeet Daiyu, wanneer er een meisje met roze haren op hem af komt gelopen. “I’m looking for my daughter.” vertelt hij aan haar. Nou, zoek niet verder want ze staat gewoon voor je! Theta Grig, zoals het personage heet, wordt namelijk gespeeld door Esther McGregor, de real-life dochter van Ewan.

De dialoog tussen vader en dochter is maar van korte duur, maar erg leuk om te zien. Vooral nu je weet dat de twee in real-life vader en dochter zijn. “If she’s here you’ll never gonna see her again. Nobody leaves this place. I was someone’s daughter once too”, zegt Theta a.k.a. Esther McGregor voordat ze wegloopt.

Esther McGregor in Obi Wan Kenobi
© Screenshot Disney+

Zo vader, zo dochter

Het is niet de eerste keer dat Ewan met een van z’n dochters acteert. In de thriller The Birthday Cake speelde hij samen met zijn andere dochter Clara. Tegen James Corden vertelt Ewan dat hij zich trots voelt, wanneer zijn dochters tegenover hem staan te acteren. “It’s very odd to be full of pride while you’re working in a scene with somebody. But I really was, I was really blown away.”

Met de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi zien we Ewan McGregor eindelijk weer terug in de Star Wars-wereld. Wij vinden de serie drie sterren waard. Voor wie nog moet beginnen aan de serie: hier lees je alles dat je moet weten over Obi-Wan Kenobi.

 

Elke woensdag is er een nieuwe aflevering van Obi-Wan Kenobi te zien op Disney+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.