The Politican Netflix Ben Platt Gwyneth Paltrow

Veronica Superguide logo
The Politican Netflix Ben Platt Gwyneth Paltrow

Nu op Netflix: The Politician

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De nieuwe serie The Politician is vanaf vandaag op Netflix te zien. Wie denkt dat het hier om een nieuwe politieke dramaserie gaat, die zit er helemaal naast. Vette pech voor de House of Cards-fans, maar goed nieuws voor fans van Glee. The Politician is namelijk afkomstig van Ryan Murphy, die beroemd werd als bedenker van deze succesvolle muziekserie vol hysterische hyperactieve tieners. En daar zit ook The Politician weer helemaal vol mee!

Politicus in wording, inclusief valse en doortrapte methodes

The Politican draait om Payton Hobart, die de droom heeft om later president te worden. Daarvoor moet hij natuurlijk eerst verkozen worden tot Study Body President. En zelfs op jonge leeftijd deinst Payton er niet voor terug om valse en doortrapte methodes te gebruiken om zijn doel te bereiken.

Venijnige bijrollen

Ryan Murphy is zich na het succes van Glee gaan bezighouden met “serieuzere” series als American Horror Story en de twee veelgeprezen American Crime Story-series, met The Politican keert hij terug naar de sfeer van de serie waar hij beroemd mee werd. Ook al zijn de recensies tot nu toe bepaald niet positief, toch zal deze serie goed te genieten zijn voor fans van het nog steeds zo populaire Glee (dat nu ook op Netflix te zien is).The Politician speelt zich eveneens af op de middelbare school en heeft eenzelfde zuurstokroze toonzetting. Daarnaast zijn er venijnige bijrollen van onder meer Gwyneth Paltrow en Jessica Lange.

Lees verder