Alle seizoenen van Glee vanaf vandaag op Netflix!

Door Redactie
Glee Cast

Het was al even bekend, maar we laten het je voor de zekerheid nog maar even weten: vanaf vandaag staan alle 121 afleveringen van Glee op Netflix. Zes seizoenen lang kun je meezingen met de tieners van McKinley High die allerlei popklassiekers onder handen nemen.

Vrolijke serie met duister randje

Deze oh-zo-vrolijke serie heeft de afgelopen jaren een duister randje gekregen door de zelfmoord van Mark Salling. Deze acteur die in de serie de rol van Noah “Puck” Puckerman speelde maakte zichzelf begin vorig jaar van kant nadat hij tot een gevangenisstraf veroordeeld was voor het bezit van kinderporno. Daarnaast was hij in 2017 ook nog door twee vrouwen beschuldigd van verkrachting.

Doorbraak voor Darren Criss

Toen Glee een kleine tien jaar terug razend populair was leek het erop dat veel van de vaste castleden grote sterren zouden worden. Tot op heden is echter alleen Darren Criss, die de rol van Blaine Anderson speelde, echt doorgebroken. De 32-jarige acteur sleepte een Emmy en een Golden Globe in de wacht voor zijn beklemmende rol als seriemoordenaar Andrew Cunanan in American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Ook deze topserie is op Netflix te zien.