Ex van Glee’s Mark Salling beschuldigt Ed Westwick ook van verkrachting

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex van Glee’s Mark Salling beschuldigt Ed Westwick ook van verkrachting

Ex van Glee’s Mark Salling beschuldigt Ed Westwick ook van verkrachting

|
|

Laatste update:

Ed Westwick is door een tweede vrouw beschuldigd van verkrachting. Voormalig actrice Aurélie Wynn beschrijft het voorval op haar Facebookpagina.

Verkrachting

Volgens Wynn heeft de Gossip Girl-acteur haar in 2014 verkracht, nadat ze met hem meeging naar het landgoed dat hij destijds huurde. Ze was samen met een vriendin, die op dat moment een relatie had met Westwicks huisgenoot. De groep had gefeest tot een uur of vijf en ging daarna slapen. Volgens Aurélie drong Ed zich aan haar op en duwde hij haar met zijn volle gewicht naar beneden, waardoor ze geen kant meer op kon. Hoewel Wynn meerdere malen weigerde, scheurde hij het badpak dat ze droeg kapot.

Mark Salling

Ze vertelde haar toenmalige vriendje Mark Salling, een acteur uit de serie Glee, over het voorval, maar die geloofde haar niet. Hij verbrak de relatie, omdat hij niet verzeild wilde raken in het geheel. Salling is zelf afgelopen maand veroordeeld wegens het bezit van grote hoeveelheden kinderporno.

Vrienden van de voormalige actrice adviseerden haar ook om het stil te houden, omdat ze in de pers over zou komen als “een opportuniste die over Westwicks rug aandacht zou zoeken”.

Politieonderzoek

Wynns verhaal lijkt veel op dat van actrice Kristina Cohen, de vrouw die de Gossip Girl-ster deze week als eerste beschuldigde van verkrachting. De politie van Los Angeles heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar Westwick. 

De acteur reageerde zelf via Twitter op Cohen's beschuldiging. Hij schreef nooit iemand te hebben verkracht en beweert Kristina niet eens te kennen.

Lees verder