Space Force

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Space Force

Nu op Netflix: Steve Carell en Lisa Kudrow in Space Force

|
|

Laatste update:

De tweede trailer was nog grappiger dan de eerste trailer, maar vandaag kunnen we eindelijk beoordelen of Space Force de nieuwe sitcomsensatie wordt van Netflix!

Steve Carell vs buitenaardse gevaren

In deze nieuwste Netflix comedy wordt er een nieuwe divisie aan het Amerikaanse leger toegevoegd. Space Force (zo heet die nieuwe divisie dus), heeft als taak de Verenigde Staten te beschermen van buitenaardse gevaren. En daar is Steve Carell natuurlijk de perfecte kandidaat voor! Hij speelt generaal Mark Naird die de leiding heeft over de nieuwe bende.

Komediehelden

Steve Carell (The Office) is niet het enige bekende gezicht dat voorbijkomt. De enige echte Lisa Kudrow uit Friends keert terug in de sitcomwereld. Ze laat haar gitaar dit keer achter en speelt de wederhelft van generaal Mark. Alsof dat nog niet genoeg was, geeft ook John Malkovich uit Billions zijn eigen grappige bijdrage aan het team en is bedenker Greg Daniels tevens een ouwe rot in het vak! Hij werkte eerder al mee aan The Simpsons, Parks and Recreation en - daar zul je hem hebben - The Office. Geen wonder dat Space Force nu al wordt vergeleken met die succesvolle Steve Carell-komedie. Wordt dit The Office in space?

Fred Willard

De serie wordt extra speciaal, omdat het de laatste keer is dat we Fred Willard in actie zien. De Modern Family-acteur overleed deze maand en Space Force is dus zijn laatste productie. 

Seizoen 1 van Space Force is nu volledig op Netflix te zien.

Lees verder