Modern Family-acteur Fred Willard (86) overleden

Fred Willard, overleden

De Amerikaanse komiek en acteur Fred Willard is vrijdagnacht op 86-jarige leeftijd overleden. Hij speelde onder andere mee in Modern FamilyEverybody Loves Raymond en Best in Show.

Zijn dochter heeft het nieuws van zijn overlijden bekendgemaakt. "Mijn vader stierf zeer vreedzaam op de fantastische leeftijd van 86 jaar. Hij bleef tot op het einde bewegen, werken en ons gelukkig maken", schreef ze in haar mededeling.

Meer dan 50 jaar

Fred Willard speelde al meer dan 50 jaar de ene rol na de ander. Zo begon hij zijn carrière in 1967. In dat jaar was hij voor het eerst op het grote scherm te zien in de film Teenage Mother. Na tien jaar van kleinere rollen verscheen hij in 1977 in de comedyserie Fernwoord 2 Night. Verder was hij o.a. te zien in Saturday Night Live, Modern Family, Roseanne, Everybody Loves Raymond, New Girl en Community.

Nieuwe rollen

Binnenkort duikt de acteur, die ook op latere leeftijd nog druk aan het werk was, nog op in al opgenomen afleveringen van de Netflix-serie Space Force en in het 24e seizoen van The Bachelor. Wij wensen zijn dierbaren heel veel sterkte!