Khalid Kasem en Sophie Hilbrand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Khalid Kasem en Sophie Hilbrand

Zo heet de nieuwe talkshow van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem

|
|

Laatste update:

BNNVARA en NPO 1 namen al eerder afscheid van De Vooravond-presentatoren Renze Klamer en Fidan Ekiz. Die moesten wegwezen en nu nemen Khalid Kasem en Sophie Hilbrand de boel over. Wél met een hele andere naam, zo blijkt nu.

Het kwam toch wel als een redelijke shock dat BNNVARA Renze en Fidan er genadeloos uitknikkerde. Ogenschijnlijk uit het niets. BN'ers namen het voor Fidan en Renze op en zelfs 'schrik' van Hilversum Angela de Jong vond het een 'ongekend wrede' zet.

Zo heet de nieuwe talkshow van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem

Nieuw duo

Al snel maakte de omroep bekend dat ze alweer een nieuw duo hadden gestrikt. Alhoewel... duo? Khalid en Sophie presenteren de doordeweekse talkshow afwisselend, niet samen. En tóch draagt hun vervangende show wel beide namen.

Khalid & Sophie

Dat meldt Mediacourant. De show gaat Khalid & Sophie heten, bevestigt een woordvoerder van BNNVARA aan het mediaplatform. “Dat gaat inderdaad zo heten.” Zo past het programma precies in het rijtje van de andere voornaamtalkshows Jinek, Humberto en Beau.

Wat gaat er nog meer veranderen?

Hiermee neemt de NPO dus grof gezegd nog meer afstand van Fidan en Renze, wiens namen natuurlijk erg aan 'De Vooravond' kleven. Wat er verder gaat veranderen aan de show? Los van één presentator in plaats van twee? Dat weten we nog niet, maar aangezien Khalid & Sophie eind augustus al begint, kunnen we binnenkort hun eerste promotie-interviews verwachten.

Khalid & Sophie is vanaf 30 augustus elke werkdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder