Beverly Hills 90210-reboot BH90210 keert helaas niet meer terug...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beverly Hills 90210-reboot BH90210 keert helaas niet meer terug...

Nooo! Geen vervolg voor BH90210

|
|

Laatste update:

De Beverly Hills 90210-revival blijkt van korte duur! BH90210, de reboot van afgelopen zomer, krijgt géén vervolg. Vaarwel Brandon, David, Donna, Kelly, Brenda, Andrea en Steve…

De ‘reboot’ van de populaire dramaserie is niet geworden wat de makers ervan voor ogen hadden. De serie werd enorm gehypet, en aanvankelijk waren de kijkcijfers erg goed. Na de eerste paar afleveringen zakten ze echter in elkaar als een lekgeprikte soufflé. Vooraf leek succes verzekerd: de aankondigingstrailer maakte vorig jaar even het internet kapot!

BH90210

De opzet van de serie was totaal anders dan Beverly Hills 90210: het ging niet om de personages, maar was een soort soap over de acteurs die in de originele serie speelden. De reboot ging dus over een reboot! Hoewel de Beverly Hills 90210-reboot in de reboot dus wél doorging, komt er achter de echte reboot dus een punt te staan… Snappen we het allemaal nog? Jenny Garth (Kelly) maakt er nog een grapje van… Is het annuleren van de serie… onderdeel van de serie?

De show was op zich best leuk, maar niet wat Beverly Hills 90210-fans verwachtten. Achter de schermen was er al best wat gedoe tijdens het eerste seizoen. Verschillende schrijvers en de showrunner stopten tijdens de opnames vanwege onenigheid met de cast. Inspiratie voor de serie werd uit het echte leven van de hoofdrolspelers gehaald, en daar kwamen af en toe iets té gevoelige verhaallijntjes uit voort.

Het stopzetten van de serie is erg jammer voor fans, maar waarschijnlijk komt er echt nog wel een keer een nieuwe versie van Beverly Hills 90210. De serie is erg bekend en geliefd, maar deze reboot werd hem helaas niet…

Mocht je Beverly Hills 90210-ster Ian Ziering (tevens Biker Mice From Mars en Sharknado!) willen ontmoeten, dan kun je binnenkort naar Heroes Dutch Comic Con in Utrecht.

Lees verder