Krysten Ritter in Jessica Jones Seizoen 3

Veronica Superguide logo
Krysten Ritter in Jessica Jones Seizoen 3

Nog één keer KAPOW! Trailer van Jessica Jones seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vechtmachine, detective, drankorgel… Jessica Jones is het allemaal én meer! Bekijk de trailer van het derde, laatste seizoen van Jessica Jones op Netflix.

Jessica Jones (Krysten Ritter) mag nog één seizoen bad guys op hun bakkes timmeren, in het derde seizoen van haar eigen Marvel-serie. Dat dit gebeurt staat vast, want er staat alweer een nieuwe psychopaat te trappelen om Jones’ leven tot een hel te maken: Gregory Salinger (Jeremy Bobb).

Jessica Jones Seizoen 3

Gregory Salinger staat bekend als de ‘Foolkiller’; een crimineel genie dat prominente figuren stalkt, terroriseert en… uiteindelijk vermoordt. Hij neemt Jessica Jones en haar vriendin Trish Walker (Rachael Taylor) op de korrel, en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Advocate Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss), een oud-vriendin en opdrachtgever van Jones, doet er alles aan om Foolkiller uit de cel te houden.

Trish en Jessica zitten in hetzelfde schuitje, maar na de gebeurtenissen in het tweede seizoen (Trish vermoordde Jessica’s moeder, OMG!) lijkt een samenwerking uitgesloten. Maar zit er iets anders op als er een geniale creep op ze jaagt?

Het derde seizoen van Jessica Jones is de laatste reeks over de vrouwelijke Marvel-antiheld. Daarnaast is het ook de zwanenzang van de populaire Marvel-series op Netflix (en vooruit, Iron Fist). Omdat Disney volgend jaar met zijn eigen streamingplatform Disney+ komt, werd de samenwerking tussen Netflix en Disney stopgezet.

Erg jammer, want de series Daredevil, The Punisher, Luke Cage, Iron Fist en Jessica Jones kwamen hiermee voortijdig ten einde. De kans bestaat dat ze op termijn gereboot worden op Disney+, dat wel. Een mogelijke reboot van Daredevil en co. zal nog wel minstens twee jaar duren.

Jessica Jones is vanaf 14 juni weer te volgen op Netflix.

Lees verder