Nikkie Tutorials De Jager is getrouwd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie Tutorials De Jager is getrouwd
BN'ers

Nikkie de Jager getrouwd met Dylan!

|
|

Laatste update:

Make-up-heldin/presentatrice Nikkie de Jager is ein-de-lijk getrouwd met haar vriend Dylan! Het stel besloot in 2019 al te trouwen, maar de coronacrisis leidde tot jarenlang uitstel. Gelukkig niet tot afstel!

Op Instagram plaatste Nikkie ‘Tutorials’ vanavond een foto van haar huwelijk met Dylan. De Jager kondigt aan dat ze komende week met een uitgebreide video van de (aanloop naar de) plechtigheid komt.

Dat er een huwelijk aan zat te komen was al duidelijk: Nikkie en Dylan vierden begin augustus hun vrijgezellenfeest, maar een officiële aankondiging was er nog niet. Het stel hád flink uit kunnen pakken met hun huwelijk, aangezien Nikkie wereldberoemd is, maar heeft tóch gekozen voor de luwte.

Nikkie Tutorials is getrouwd!

Online wordt het stel overstelpt met felicitaties. BN’ers als Davina Michelle, Jeroen Kijk in de Vegte, Robert Rodenburg en Holly Mae Brood bedelven het bruidspaar onder de hartjes. Over aandacht gesproken: binnen twee uur kreeg de post al bijna 500.000 likes!

Wanneer we Nikkie de Jager weer op tv zien is op het moment nog niet duidelijk. We verwachten haar wél weer in het panel van een nieuw seizoen Make up Your Mind.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder