Heeft RuPaul Make Up Your Mind gestolen?

RuPaul

Carlo Boszhard en vriend Herald Adolfs hebben een groot succes met hun programmaconcept Make Up You Mind. De talentenjacht, waarin BN’ers verkleed als Dragqueens optreden en een jury moet raden wie er onder de make-up zit, is al aan verschillende landen verkocht. Alleen volgens Shownieuws wordt doorbreken in de VS moeilijk want RuPaul komt binnenkort met een vergelijkbaar programma! Heeft de Amerikaan het idee gejat?

RuPaul steelt de show?

In RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race stappen celebrities ook in jurken en moet er geraden worden wie er zich verstopt onder de glitter en glamour.

Herald en Carlo gaan kijken

Bart Ettekoven sprak Herald en die zegt dat ze zeker gaan kijken naar de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. Dat start op 12 augustus in The States en het concept is voor dit seizoen aangepast zodat het meer op The Masked Singer lijkt. Of eigenlijk Make Up Your Mind

Bekijk het Shownieuws-item hieronder.

Unieke details

Media-advocaat Charlotte Meindersma komt ook aan het woord. Zij legt uit dat een talentenjacht an sich door iedereen op tv gemaakt mag worden. Het zijn echter de details dat iets een uniek programmaformat maakt, zoals bijvoorbeeld de draaiende stoelen van The Voice.

Het hangt er dus vanaf hoeveel unieke details RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race gemeen heeft met Make Up Your Mind. Herald en Carlo hebben het druk want ze stappen binnenkort ook nog in het huwelijksbootje.

RuPaul’s Secret Celebrity Drag Race seizoen 2 wordt nog niet in Nederland uitgezonden. Je kan wel de trailer hieronder kijken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.