Carole Baskin in Tiger King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carole Baskin in Tiger King

Nieuwe wending rondom verdwijning echtgenoot Carole Baskin

|
|

Laatste update:

Neflix-schandaalserie Tiger King zat vol bizarre fragmenten waarvan je nekharen recht overeind gingen staan. Daarnaast zorgde de true crime-serie ook voor hernieuwde aandacht in de vermissingszaak van Carole Baskins ex-man Don Lewis. Zijn dochters hebben de dierenactiviste nu zelfs aangeklaagd!

De desbetreffende plaatselijke politie in de staat Florida greep alle Tiger King-aandacht eerder dit jaar aan om mensen op te roepen informatie te delen over Don Lewis, die in 1997 op mysterieuze wijze verdween en nooit meer opdook. Ook komt er een vervolg-docu over deze zaak. In de tussentijd kwam er gewoon nog een plotwending toen bleek dat het testament - Lewis is in 2002 doodverklaard - niet helemaal klopt. Maar we zijn er nog niet. Enter nóg een nieuwe plottwist!

Dochters Don Lewis

Don Lewis' dochters zaten ook in Tiger King en waren een beetje team Joe Exotic. Ze vertrouwen Carole Baskin helemaal niet, to put it mildly, en nemen nu verdere stappen in de hoop meer te weten te komen over hun verdwenen vader. Carole zelf - de nieuwe eigenaar van Joe's oude dierentuin - ontkent iets te maken te hebben met de verdwijning. The Guardian meldt echter dat Lewis' dochters haar nu aanklagen waardoor ze onder ede een verklaring zou moeten afleggen.

Voor de rechter!

Dat is nog niet alles: ze vragen Carole ook om dagboeken, telefoon- en computergegevens en onderzoeksmateriaal. Bovendien komen ze met een beloning van 100.000 dollar (ruim 85.000 euro) voor iemand die de gouden tip heeft. Carole zelf heeft vooralsnog niets gezegd over deze zoveelste plottwist in een toch al onnavolgbaar verhaal...

Lees verder