Mark Gillis

Veronica Superguide logo
Mark Gillis
Familie Gillis

Nieuwe verdachte opgepakt voor overval Mark Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De politie heeft een tweede verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis, bekend van Famlie Gillis: Massa is Kassa. Het gaat om een 42-jarige man uit Rosmalen. Begin april werd al een 39-jarige man uit Den Bosch opgepakt voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval.

Brute overval

Mark Gillis, de zoon van vakantieparkmiljonair Peter Gillis werd vorig jaar in november op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. Diverse sporen werden door de forensische recherche gevonden, waaronder DNA-sporen.

Derde verdachte blijft zoek

Op basis daarvan identificeerden ze de eerste verdachte al gauw en die zit nog steeds vast. De politie blijft op zoek naar een derde verdachte. Recent gaven ze al aan meerdere personen op het oog te hebben.

De Familie Gillis is wel vaker in het nieuws en niet alleen omdat ze een heel erg populair programma hebben. We zetten een paar schandalen rond de familie op een rij.

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je iedere maandagavond om 20.30 uur op SBS6.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder