Nieuwe trailer The Walking Dead spin-off World Beyond

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer The Walking Dead spin-off World Beyond

Nieuwe trailer The Walking Dead spin-off World Beyond

|
|

Laatste update:

Rick, Daryl, Michonne en de andere overlevenden van de zombieapocalyps moesten hard vechten om te overleven. Op andere plekken hadden mensen het een stuk minder moeilijk, en konden ze al snel weer een (soort van) beschaving opbouwen. The Walking Dead: World Beyond focust zich op zo’n groepje: bekijk snel de nieuwe trailer!

In de buurt van het afgelegen Nebraska herstelde mensheid vrij rap van de zombies uit The Walking Dead. Er werden nederzettingen gebouwd, en hoewel het buiten de dorpjes best gevaarlijk was, konden de bewoners een relatief rustig bestaan opbouwen.

Als de vader van Hope verdwijnt geeft de gemeenschap hem meteen op: hem zoeken zou véél te gevaarlijk zijn. Samen met haar vrienden Elton, Silas, Elton en Huck trekt ze er zelf op uit om hem te zoeken. Dat is natuurlijk erg link, maar de groep pubers wordt sowieso horendol van alle strenge regels in hun dorpje.

Wat volgt is een spannende zoektocht, die wel doet denken aan de eerste seizoenen van The Walking Dead, toen de walkers een veel grotere dreiging waren. In The Walking Dead zijn het de laatste seizoenen voornamelijk de mensen die elkaar (toch weer) over de kling jagen, dus deze ‘old school’-aanpak lijkt best een frisse wind!

The Walking Dead: World Beyond

In de trailer zien we óók een heel bekende helikopter! De zwarte heli met drie witte cirkels erop ontvoerde Rick Grimes uit The Walking Dead toen hij op sterven lag, en World Beyond is dus verbonden met de hoofdserie én (waarschijnlijk) de drie aangekondigde films die zich richten op Rick. Afgaande op de trailer zijn Ricks nieuwe gastheren trouwens geen lieverdjes: ze schieten met scherp!

Het elfde seizoen van The Walking Dead werd gisteren uitgesteld tot 2021, en waarschijnlijk zien we dat seizoen pas laat in het jaar… Gelukkig wordt het tiende seizoen met zes afleveringen verlengd én is de datum van de langverwachte seizoensfinale onthuld!

World Beyond begint in de Verenigde Staten ná de seizoensfinale van TWD, maar wanneer de serie te zien is in Nederland is nog bekend. FOX zendt de hoofdserie uit, maar de spin-off Fear The Walking Dead is alleen te bekijken via Amazon Prime Video.

Lees verder