Gelfling in The Dark Crystal Age of Resistance op Netflix

Veronica Superguide logo
Gelfling in The Dark Crystal Age of Resistance op Netflix

Netflix onthult adembenemende trailer The Dark Crystal: Age of Resistance

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over twee weken gaat eindelijk The Dark Crystal: Age of Resistance in première. Om alvast in de stemming te komen onthulde Netflix vanavond de laatste oogstrelende trailer!

Duisternis

Bijna veertig jaar na The Dark Crystal krijgt de fantasyklassieker eindelijk een nieuw hoofdstuk, getiteld Age of Resistance. Deze Netflix Original-serie speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de cultfilm uit 1982. Het verhaal draait om drie Gelflings die in opstand komen tegen de kwaadaardige Skeksis. Alleen wanneer ze slagen in hun missie, zal hun wereld bevrijd worden van de duisternis. Aan de vooravond van de seizoenspremière plaatste Netflix een gloednieuwe trailer online!

Half Hollywood

Zoals je kunt zien is wereld van de Gelflings op adembenemende wijze tot leven gewekt. Als klap op de vuurpijl heeft Netflix ook nog eens half Hollywood bereid gevonden om hun stemmen in te spreken voor deze serie. Onder anderen Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Natalie Dormer (Game of Thrones) en Simon Pegg (Shaun of the Dead) zullen te horen zijn in Age of Resistance. Als het scenario net zo sterk is als de cast en de visuals, reserveren we nu al een toppositie in onze traditionele jaarlijstjes!

Lees verder