Nieuwe show Nikkie de Jager binnenkort op tv!

Jamai Loman, Nikkie de Jager, Edson da Graça en Caroline Tensen in De Enige Echte.

Nikkie de Jager bewees dat ze een prima presentatrice is op het Songfestival, en binnenkort is te zien in haar eigen show op de zaterdagavond. RTL heeft bekendgemaakt dat het eenmalige De Enige Echte op zaterdag 2 april wordt uitgezonden.

In De Enige Echte verzorgen vier BN’ers een act met andere mensen op het podium. Iedereen die meedoet draagt een masker met het gezicht van de kandidaat. De verschillende acts vallen één voor één af: het panel (Caroline Tensen, Edson da Graça en Jamai Loman) moeten vervolgens de BN’er achterhalen. The Masked Singer en I Can See Your Voice zijn twee grote hits op RTL4, en De Enige Echte lijkt er wel een beetje op!

Is de Enige Echte de nieuwe Make up your Mind?

De deelnemers in De Enige Echte zijn Maik de Boer, Kim Feenstra, Romy Monteiro én Jandino Asporaat. De vier kandidaten hebben een tijd lang geoefend op hun dans-, kung fu-, illusionisten- en drumact, maar wíe is het meest overtuigend?

Eigenlijk zou De Enige Echte op 23 december uitgezonden worden, maar schijnbaar lukte het niet om de show op tijd af te krijgen, vanwege strengere coronamaatregelen. Op 2 april komt de spectaculaire spelshow alsnog op tv!

 

Het is goed mogelijk dat De Enige Echte hetzelfde pad bewandelt als Make Up Your Mind. Dit programma, waarin BN’ers een ‘drag queen’-wedstrijd houden, begon in 2021 óók met een eenmalige uitzending. Het tweede seizoen van Make Up Your Mind start op 9 april, met 25 BN'ers.

 

Je ziet De Enige Echte op zaterdag 2 april, vanaf 20:00 uur op RTL4.