Fernando en André van Duin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fernando en André van Duin
BN'ers

Nieuwe liefde Fernando gaf huwelijk op voor André van Duin

|
|

Laatste update:

Fernando Reyes, de nieuwe vriend van André van Duin, gaf zijn huwelijk op voor deze nieuwe relatie.

André is alweer een aantal maanden gelukkig met Fernando, maar aan de start van hun relatie zaten wel wat... haken en ogen! Fernando, die in Spanje woont, was in die tijd namelijk nog getrouwd met een ander, zo vertelt de danser woensdag in De Telegraaf.

'Niet gemakkelijk'

"Dat was niet gemakkelijk", geeft Fernando eerlijk toe in de krant. "Ik heb er tegenover mijn ex-partner geen geheim van gemaakt wat mij hier was overkomen. In Spanje was ik niet ongelukkig, maar de klik met André overtreft alles."

Breuk

De breuk en de scheiding zijn volgens de danser in harmonie geregeld met zijn ex. "Er zijn geen problemen ontstaan, maar leuk vond ik het natuurlijk niet. Afscheid nemen gaat altijd gepaard met pijn."

Way back

André (75) en Fernando (61) gaan echt way back: ze kennen elkaar al veertig jaar. De komiek en zijn toenmalige partner Wim kwamen geregeld bij de danser over de vloer en andersom, maar het contact verwaterde met de jaren. Na het overlijden van André's echtgenoot Martin Elferink begin 2020 en zijn vriendin Corry van Gorp later in datzelfde jaar liet Fernando van zich horen. Dat leidde tot een kopje koffie en uiteindelijk rond de jaarwisseling tot een relatie.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: Veronica Superguide/ANP

Lees verder