André van Duin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin

Waarom was André van Duin niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala?

|
|

Laatste update:

Nationale held André van Duin won afgelopen donderdag een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator van Nederland (check hier alle Televizier-winnaars!). Hij zat alleen niet in de zaal, maar nam zijn prijs via een videootje in ontvangst. Waarom eigenlijk?

Het kijkcijferkanon van Omroep MAX zit midden in een lekkere promotoer voor zijn geautoriseerde biografie 'Gewoon André'. Shownieuws was maandag ook bij het grote persevent en vroeg aan André waarom hij het Gala skipte.

André niet bij het Televizier-Ring Gala

Dat blijkt nog alles te maken te hebben met zijn in 2020 overleden echtgenoot Martin Elferink. "Het laatste jaar dat ik bij Televizier zat, was ik daar met Martin en dat was eigenlijk de laatste keer dat we samen in het openbaar waren. Toen dacht ik: nou, dan ga ik er nu alleen zitten en dat vond ik niet zo'n prettig idee. Dus ik heb het niet gedaan."

Prijs gepakt

André had de prijs zelf trouwens nog niet gekregen, maar gisterenavond mocht Eva Jinek, waar André kwam vertellen over zijn bio, een fijne verrassing droppen: ze overhandigde de Ring alsnog aan André!

         André pakte onbewust ook nog een voordeeltje mee door niet te komen: hij hoefde niet lijfelijk aanwezig te zijn bij Tijl Beckand die met een (volgens kijkers) nogal ongemakkelijke act kwam...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder