André van Duin, Lampionnenactie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin, Lampionnenactie

André van Duin heeft nieuwe liefde: 'Ik kan niet lang alleen zijn'

|
|

Laatste update:

André van Duin is gisteren 75 jaar geworden. Het kroonjaar had niet mooier kunnen beginnen. Want de komiek heeft namelijk een nieuwe liefde in zijn leven. Aan De Telegraafvertelt André vandaag dat er een relatie is ontstaan met zijn goede vriend Fernando Reyes, die hij al 40 jaar kent. 

André leerde de 61-jarige Fernando kennen bij het televisieprogramma Op Volle Toeren. "Fernando heeft zelfs mijn ouders nog gekend. Dat is toch heel bijzonder?"

'Martin blijft mijn grote liefde' 

Twee jaar geleden overleed de echtgenoot van André, Martin Elferink, aan de gevolgen van kanker. André: "Natúúrlijk is die rouw allemaal nog niet verwerkt. Maar ik ben ook niet iemand die heel lang alleen kan zijn." Ook vertelt hij De Telegraaf: "Martin blijft mijn grote liefde, dat zal nooit veranderen en dat weet Fernando ook."

'Kom 's langs dan' 

Fernando woont inmiddels al een tijd in Spanje. Toen hij in januari 2020 in de krant te lezen kreeg dat Martin, de man van André, overleden was, stuurde hij de entertainer een condoleancebericht. Dat raakte verloren in de stapels met duizenden brieven. Later stuurde Fernando opnieuw een bericht, toen een andere gemeenschappelijke bekende overleed. Daarop reageerde André met: "Ben je nog weleens hier? Als je in Amsterdam bent, kom 's langs dan." De twee besloten daarna Oud & Nieuw samen te vieren, waarna de band steeds hechter werd.

De komiek en presentator André van Duin maakt nog steeds veel emoties los. Zo was zijn duet met Danny Vera volgens Superguide het mooiste televisiemoment van 2021. De twee wilden misschien zelfs een album opnemen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder